Inscriere aici pentru un Card Payoneer

La ce este bun un Card Payoneer?

Cardul Payoneer iti ofera posibilitatea ca sa fi platit intr-un cont bancar american, cu toate drepturile de plata a unui cetatean american, in special de la marile companii de pe internet: PayPal, Amazon, ClickBank, si multe altele.
Dupa ce contul tau este alimentat, poti sa retragi banii de la orice bancomat MasterCard din Romania, (cele care au sigla mastercard), chiar la 2 ore dupa alimentare.
Partea interesanta a acestui card e faptul ca nu e necesar sa detii vre-un cont bancar in Romania, ca sa poti retrage bani, nu e musai sa semnezi o gramada de hartii pe la diferite banci, si mai mult ai interfata ta pe Payoneer.com, de unde poti transfera banii intr-un alt cont bancar, poti face plati pe internet, poti achizitiona diferite lucruri din orice magazin si poti platii cu crdul.

Cum pot alimenta un Card Payoneer?
Cardul Payoneer poate fi alimentat prin internet, daca prestezi anumite servicii, sau faci bani pe net, acest card e unul ideal pentru asa ceva, sau, primesti un cont bancar american, unde iti poti alimenta si tu acest card, de fapt transfer bani in contul tau.
Acest card e perfect pentru toti cei care au reusit sa faca bani pe net, pentru cei ce vor sa scoata bani din videochat, pentru cei care fac marketing afiliat cu firme de afara, pentru cei ce folosesc pay per click, si multe altele.

Care e avantajul unui Card Payoneer?
Marele avantaj e acela ca fiind pe internet, unde suntem sceptici sa facem plati sau sa ne punem cardul de salariu, mai ales cand vine vorba despre o plata in alta tara, Cardul Payoneer este solutia perfecta, deoarece nefiind afiliat nici unui cont bancar, si daca i se fura datele, practic nu pierdem nimic.

Cand primesc cei 25$ dolar bonus pe card?
Pentru a evita abuzurile, cei de la Payoneer iti ofera 25$ bonus pe card in momentul in care  cardul tau este alimentat cu minim 100$.