Inscriere aici pentru un Card Payoneer

Inregistrare Card Payoneer - pas cu pas

Inregistrarea unui Card Payoneer e la fel de simpla ca si creerea unui email. Mai jos, va voi explica si prin imagini fiecare pas.
Mai intai, trebuie sa aveti 18 ani impliniti, iar de nu, puteti face pe numele unui frate, sora, mama, tata. Asigurati-va ca introduceti date reale, pentru a putea activa cardul mai tarziu!

1. Primul pas: Dati Click Aici pentru inregistrare:
http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/2CySZK

 2. Al doilea pas , dati click pe "Sign Up!" (ca in imaginea de mai jos):


După ce faceți clic pe "Sign Up!" veti vedea va fi după cum urmează: Aici adaugati nume, prenume, adresa de email de 2 ori si selectati data dvs de nastere, dupa care apasati butonul "Next".


In pagina urmatoare, aveti de selectat tara, adresa de domiciliu, localitatea, codul postal si numaul de telefon (poate fi folosit pentru confirmarea unor tranzactii sau a identitatii dvs, apoi apasati butonul NEXT:

 

In pagina urmatoare aveti de completat parola (userul de logare, numele cu care va veti autentifica este adresa dvs de email), parola trebuie sa fie de cel putin 7 caractere si trebuie sa aiba si cifre si litere. Apoi selectati o intrebare secreta (pentru momentele in care va uitati parola), dati un raspuns, (notati-va parola si raspunsul la intrebare), apoi dati click pe "NEXT":

 
In pagina urmatoare, aveti de selectat "national ID" adica buletinul, verificati ca numele dvs sa fie ca si in buletin, introduceti CNP-ul selectati tara, si bifati cele 3 casute de jos. Daca doriti sa primiti cardul la o alta adresa, bifati si completati alta adresa.

Daca totul e bine, butonul FINISH va fi activ, astfel apasati butonul "FINISH":

Dupa ce apasati "FINISH" va aparea pagina, care confirma ca  va-ti inregistrat cu succes!

3. Pasul urmator este cela de a astepta cardul prin posta, (vine cam intr-o saptamana), iar in plic veti gasi pe langa cardul dvs si o foaie cu instructiuni cum sa-l activati. Dupa ce-l activati, va creati singuri un PIN, direct din contul dvs.


Mult succes si cat mai multi bani pe Cardul dvs Payoneer!