Inscriere aici pentru un Card Payoneer

Despre Cardul Payoneer in Romania

Ce este un Card Payoneer?
Cardul Payoneer vă permite să scoateti bani de la orice bancomat din Romania direct de la oricine ce va trimite bani din lume, fara a detine un cont bancar. S
oldul se menține în dolari, și puteți vedea soldul dvs. pe site-ul Payoneer.com. Utilizarea cardul de debit este posibilapentru a retrage bani in numerar de la bancomate sau pentru cumpărăturile on-line sau pentru plati directe la magazin, in orice colt al lumii.
Recomandat in special celor ce calatoresc si care nu vor sa-si expuna contul bancar principal.

Pot face un Card Payoneer in Romania?
Emiterea unui Card Payoneer este disponibila numai în anumite țări în acest moment. Romania este tara in care Payoneer a intrat de putin timp pe piata cardurilor. Asa ca profitati de aceasta oportunitate.


Cum ajung in posesia unui Card Payoneer?
După inregistrare, un angajat Payoneer va aproba detaliile dvs. sau cere informații suplimentare prin e-mail în termen de 2 zile. Vi se poate cere să prezintati o copie a buletinului de identitate .
Când e aprobat Card Payoneer, vei primii cardul prin posta la adresa specificata de tine (cea din buletin de preferat) în termen de 4-15 zile lucrătoare.
Dupa primire, trebuie sa accesezi siteul payoneer.com, urmand pasii din scrisoarea primita impreuna cu cardul tau, si să-l activezi pentru a putea primi bani fie de pe net, de la o ruda din strainate, fie posti scoate bani din Paypal.
Avantajul scoaterii banilor din PayPal cu Payoneer e ca nu mai trebuie sa astepti aprobarea tranzactiei, o saptamana chiar pntru bancile din Romania, ci poti scoate banii de la orice bancat mastercard dupa doar 2 ore!
Dacă nu primest cardul in 2-3 saptamani poti contacta serviciul clienți de pe Payoneer.com

Care e moneda de baza a unui Card Payoneer?
Odata activat, Cardul Payoneer va afisa banii tai in dolari. Daca doresti sa scoti banii de la bancomat, poti scoate direct in lei, schimbul valutar facandu-se automat.

Cum pot vedea soldul disponibil?
Dupa primirea cardului vei primii acces si pe siteul lor principal, www.payoneer.com unde cu un user si o parola poti vedea cati bani mai ai, poti face o tranzactie, poti edita, modifica sau schimba pinul, poti vedea "extrasul de cont", adica tranzactiile efectuate, (primiri de bani sau extrageri, alimentare cont sau extrageri de numerar).

Cum arata un Card Payoneer?
Cardul pe care il vei primii v-a arata ca si cel din imaginea de mai jos:
Card Payoneer Romania