Inscriere aici pentru un Card Payoneer

Care sunt taxele unui Card Payoneer?

Taxele de Payoneer Card?Ca orice soluție de plată, Payoneer este taxa pe bază. Va sfatuim cu tarie oricine interesat de acest produs pentru a lua o privire atentă la costurile care sunt implicate, înainte de luarea unei decizii finale.Aici este o listă a taxelor va fi tarifat in functie de modul de utilizare a cardului și a unor evenimente:
1. Cardul
Activare a cardului *:În cadrul US: 10 dolariÎn afara SUA: $ 20Noțiuni de bază un card de înlocuire *:În cadrul US: 10 dolariÎn afara SUA: $ 20Întreținere cont lunar: 3 dolari* În funcție de partenerul de care ai trecut printr-pentru a inregistra pentru cardul dvs., este posibil să aveți taxe diferite ca unii parteneri alege să subvenționeze unele taxe.
2. Obținerea de bani
ATM retragere numerar:În cadrul US: 1.35 dolariÎn afara SUA: 2.15 dolari + de până la 3% din suma tranzacțieiRetragere ATM a scăzut: 0.90 dolari
3. Încărcarea cardului dvs.
Card de încărcare de pe un card VISA / MasterCard: 3,5% din suma încărcatTransfera de la o verificare sau un cont de economii: 5 dolari pentru prima tranzacție, apoi doi dolariPrimirea o plată de la partenerul tau (carte de încărcare):$ 2 pentru încărcare regulat, durează aproximativ 5 zile pentru a deveni disponibile in soldul cardului dvs.5 dolari pentru încărcare expres, durează aproximativ 2 ore pentru a deveni availble în soldul cardului dvs.
4. Utilizarea cartelei
Cumpărare tranzacție:În cadrul US: gratuitÎn afara SUA: Până la 3% din suma tranzacțieiS-ar putea să fi observat că folosind cardul de outisde din SUA va costa mult mai mult decât dacă ați utilizat în Statele Unite, acest lucru este destul de normal ca și cardul este emis de o bancă din SUA, ceea ce înseamnă că tranzacția internațională le costa mai mult.
În plus, de stabilire a prețurilor poate varia de la un partener la altul ca unii parteneri pot fi negociate unele avantaje pentru clienții lor. Ca un exemplu, cu ajutorul unor carduri de 5 + ori pe lună se va face taxa de mentenanta lunara merge în jos la $ 1.
Toate acestea fiind spuse, trebuie să admitem că taxele pe care le vor fi percepute pentru utilizarea Payoneer Prepaid MasterCard Carduri rămâne rezonabilă în comparație cu cele ale concurenței. Cu toate acestea, acest fapt nu ar trebui să vă păstrați de la căutarea de optimizare atunci când utilizați cardul dvs., poate doriți apoi să citiți sugestiile noastre pentru a vă ajuta să vă optimizați costurile Payonneer.