Inscriere aici pentru un Card Payoneer

Activare Card Payoneer.

Cum se activează Payoneer Card?
Dacă ați primit un  Card Payoneer in cutia postala, atunci puteți face activarea. Activare a cardului Payoneer e necesara înainte de a utiliza cardul, de exemplu, a comerțului retrageri de numerar de la ATM-uri la nivel mondial. Ați putea întreba, Cum pot face cardul Payoneer poate fi activ?
De fapt, Payoneer iti arata pas cu pas cum să activați Payoneer în scrisoarea pe care o sa o primesti (ai primit-o), in oimba romana. Payoneer prevede si unele alternative pentru activarea Cardului Payoneer, care sunt:

    
Activarea cardului prin telefon
Pentru zona de SUA, puteți contacta centrul de apel de la 1-888-802-4442 Payoneer. Dacă sunteți în afara SUA, puteți apela numărul de la 1-847-461-1828 Payoneer, Ex-3 (International).

    
Activare cardului prin internet (online)

    
Du-te www.payoneer.com
    
Faceți clic pe "Activați cardul dumneavoastră" pe pagina principală Payoneer.
    
Introduceți numele de utilizator și parola. Acesta este numele de utilizator și parola atunci când vă înregistra cardul Payoneer
    
Faceți clic pe "Cardul de Activare"
    
A crea un cod PIN (trebuie să fie de 4 cifre) și faceți clic pe "submit"
    
Veți primi un e-mail de la Payoneer, care informează schimbarea statutului de activ. "Cardul dvs. este activ la finalizarea cu succes schimbarea PIN"
Notă: Țineți minte că cardul Payoneer este un card de debit, puteți utiliza cardurile Payoneer doar daca aveti bani in cont!.